marți, 25 noiembrie 2008

Ramnovele

De cand ma stiu mi-am dorit sa ma fac regizor. Regizorii de telenovele sunt cei mai fericiti. De ce? Pai e foarte foarte simplu: telenovelele au succes, ele nasc prossstiuni discrete de obsesie a puterii in cele mai secrete colturi de universuri psihotce... muuuuulti nebuni pe lumea asta.
Si-am zis sa ma apuc sa fac o telenovela... alea cu sudamericani sunt deja expirate, fumate... asa ca m-am gandit sa iau 3 doalri la mine sa inchiriez 5 mp in Togo si sa filmez acolo... un rinocer care se combina cu o pantera nascuta talent, imbatranita speranta.
Folosindu-ma de actori negri cu nume ciudate nici n-o sa se prinda nimeni ca realitatea cruda este sub scenariul infect... de fapt scenariul are rolul umil si de bun simt sa ascunda, repare si sa ridice reputatii pretioase pierdute in urma razboaielor dintre spitalele de nebuni.
Daca guvernul togolez mi-ar refuza propunerea tentanta, cred ca m-as combina la o telenovela porno, telenovela asiatica, creionata frumos in decoruri de bambus, cu ursuleti panda si ... daca stau bine sa ma gandesc, m-ar costa o nimica toata: 4 centi pe luna de filmare. As putea turna un serial cu 50 de serii a cate 40 de episoade si-as bate la cur orice soap-opera de cariera respectabila. Iar daca ursul panda ar presta cu ochisorii mici si blanzi pe placul beneficiarilor... probabil c-as scoate si ceva bani.

Auziti? Da` nu e mai bine sa fac un concurs de spermatozoizi? Cu 2 variante ajutatoare... ca pe ram sa moara cici e la moda zilei: suna un prieten si intreaba publicul. Culmea... ai fi surprins sa capeti raspunsul corect din partea publicului... majoritar .

Pana la urma care spermatozoid a ajuns primul? Cred ca cel care s-a intalnit cu un acarian necrofil... care tot mergand prin cimitire de amintiri a dat peste fecalele unei relatii moarte si-a- nceput sa scarmene cu o curiozitate morbida poate-poate o sa se loveasca de vreun argument care sa-i readuca erectia... dar deh... n-a fost sa fie!!

Niciun comentariu: